Gyereknapi mini projekt-kényeztetés egész héten III.

Vigyázz, kész, rajt!

Irány ki a szabadba!

1.) Kiránduljatok egy hatalmasat

Válasszátok ki, hol barangolnátok szívesen! Ha keveset szoktatok menni, akkor úti célnak ne a Csóványost válasszátok! Kisgyerekeseknek a Kirándul a baba oldalt ajánlom.  A túrákat nehézség és teljesítés szerint csoportosították az oldalon. Ha még nem tudod, mi legyen az úticél, a Kirándulástervezőt neked találták ki!

2.) Szervezz sportvetélkedőt

Gyűjtsd magad mellé a szomszéd gyerekeket is és szervezz nekik sportversenyt! Versenyszámok lehetnek: zsákban futás, gyorsasági futás, hosszútávfutás=kerüljék meg a háztömböt, stafétafutás.

3.)Menjetek el uszodába, élményparkba

Ha szerettek a vízben ejtőzni, úszkálni, akkor remek program Gyereknapra egy napos pancsikolás! Itt válogathatsz az élményfürdők közül:  Katt ide!

 4.) Focizzatok , labdázzatok!

Menjetek ki a kertbe, vagy egy parkba, labdázzatok, focizzatok! Ha szerencsétek van, mások is csatlakoznak és még meccsezhettek is!

5.) Sportszert ajándékba

Itt a remek alkalom, hogy gyermeked megkapja első bicikliéj, rollerjét, gördeszkáját. A biztonságról se feledkezz meg! Szerezz be menő sisakot, könyökvédőt. Ha tetszik a lurkóknak, biztos hordani fogják! A jó példa ragadós: ha rajtad van sisak biciklizés közben, az apróságok is szívesen felveszik majd!

6.) Mi a te sportod?

Mutasd meg nekik, te mit sportolsz! Csináljátok együtt! A kicsik biztos élvezni fogják a pilates, jóga vagy aerobik elemeket! Apáról se feledkezz meg! Biztos izgalmas egy boksz vagy tenisz alapképzés. Az férjem majd megmutatja a horgász etetőanyagokat a Picúrnak, azokért odáig vannak mindketten! A hétvégén rendezik meg az idei Nagy Sportágválasztót! Itt számos sportággal ismerkedhettek meg. Jó sportolást!

Tartalmas időtöltést!

Eszti