10+1 ötlet a Mikulás csomagba kézműves mamiktól

Hamarosan megjön szánján a Mikulás.  A csizmába való meglepetések terén abba a táborba tartozom, aki ilyenkor nem csak csokival örvendezteti meg a csemetéjét.
Szeretem meglepni a gyerekeket kis apró, de ugyanakkor értékes dolgokkal. Keresgélés közben így bukkantam ezekre a szuper magyar anyukák által megálmodott cukiságokra!

Gondoltam, időt spórolok nektek:

KATTINTS A KÉPEKRE és már meg is tudod rendelni, ha megtetszik valami!
 

1. BANIKO ujjbábjaiból már egy egész doboznyi van itthon és most van mikulásos témájú is. Én már meg is rendeltem őket a Mikulás csomagba.

2. BOYA  dizájn marokkrétákat készít. Amellett,hogy az íves forma kiválóan belesimul a gyerekek kezébe, igazán trendin néz ki. Most színezhető karácsonyi képeslappal együtt tudjátok megrendelni.

3.  Ha fontos nektek , hogy természetes anyagokat használjatok a babaápolásban, akkor ajánlom nektek a NATURA CON TE termékeit. Egy ilyen sheahabnak minden kislány örülne!

4.  Mi most rendezzük át a gyerekszobát és a dekoráció még kérdés. Egy ilyen egyedi monogramos kép  az  AMISTYLE-GRAFIKÁTÓL igazán fel tudja dobni a szobát és már a 3-4 évesek is megismerik a saját nevük kezdőbetűjét. 

5.  Az egyik kedvenc anyagom a nemez és KEVTINKE  igazán tündéri lámpát készít  belőle. Éjjeli fénynek rendkívül hangulatos!

6. Igazán szeretem a meséket! A NOAMESE   oldalon  találjátok Nádasi-Ozsvár Andrea varázslatos mesekönyveit. Esti mesének, tartalmas időtöltésnek kiválóak ezek a könyvek!

7.  Kislányoknak szuper meglepetés lehet ezek az egyedi kézzel készített babák a PILLIMOLLITÓL

8. Fontosnak tartom, hogy játékos formában a gyerekek minél hamarabb megismerkedjenek az angol nyelvvel. Erre szuper könyveket találsz BOOKUNIVERSE oldalán.  Ráadásul ezek a színezők bármilyen nyelven megállják a helyüket, de remek alkalom egy kis angolozásra.

9.  A REPUPPET babák igazából kézzel festett, egyedi bábok,  Öko-tex minősítésű anyagokból.

10.  HARMONYSTUDIO tervezi ezeket az ötletes készségfejlesztő játékokat. A kukucszsák ablakocskáján belesve lehet megkeresni a 13 kis apróságot. 

+1.  Ha Pannonhalmán jártok, menjetek el a PANNONHALMA PROVANCE kis házikójába a Levendula Gyönyördébe, ahol csodás levendulás meglepetések várnak rátok! 
  

 

Melyik tetszik a legjobban?

Tartalmas időtöltést!

Eszti

Kategóriák: Egyéb kategóriaCimkék: