Gyerekmentes övezet

Amikor először maradtunk gyerekek nélkül itthon, egy darabig ültünk és vártuk, mikor szólal meg a telefon, hogy értük kell menni. A telefon nem szólalt meg, mi meg kihasználtuk a kettesben töltött időt. Másnap meg egész nap azon sóhajtoztunk, főleg a férjem, mennyire hiányoznak a gyerekek.  Azóta többször próbáltuk már a gyerekmentes időt, de nem elégszer!

Amíg csak 1 gyerekünk volt, minden hónapban volt egy péntek esténk a férjemmel, amikor elmentünk vacsorázni. A fiam születésével megint beszűkült az élet és most valahogy nehezebb megtalálni a kettesben-időre az alkalmat. 

Mi mit szoktunk csinálni kettesben?

ž Az egyik kedvenc programunk, hogy  elmegyünk az IKEÁba.  Ha gyerekek nélkül lépek be oda, olyan rettentő kaján öröm lesz úrrá rajtam: bibibí, mi most gyerek nélkül vagyunk. 
Ilyenkor nem kell azon izgulnom, hogy a fiam kijön-e abból a szobából, ahova bement. Nyugiban végignézhetjük a piactér egész kínálatát! Addig maradunk, amíg csak akarunk!

ž Volt, amikor közösen főztünk valamit. Legutóbb tésztát:

ž Decemberben voltunk együtt cirkuszban! Az szuper élmény volt!

ž Én nagyon szeretek itthon lenni! Így az is remek közös program, hogy élvezzük, hogy együtt lehetünk a csöndes lakásban. 

Ti hogyan kapcsolódtok ki? Adjatok ötletet, hogyan szervezitek meg a kettesben programokat, mit csináltok!

Tartalmas időtöltést gyerekmentesen is!

Eszti