Minden, ami egy tökéletes Gyereknaphoz kell!

Bár a karantén után lassan nyit az élet, valahogy mégsincs kedvem rögtön emberek közé rohanni, ezért inkább itthoni ötletekkel szeretném tartalmassá tenni az idei gyereknapot!
Ebben a cikkben összegyűjtöttem a korábbi gyereknapos írásaimat. Vannak köztük olyan ötletek, amik kevésbé kompatibilisek a mostani helyzetben, de a többsége bármikor megvalósítható!

GYEREKNAP, VISSZASZÁMLÁLÁS!

1.

A legutóbbi cikkemben 10 különleges ajándékötletet gyűjtöttem össze Gyereknapra. Vásárlás helyett azonban időt és energiát kell beletenned, hogy megvalósíthasd!

2.

Szeretem meglepni a gyerekeket egy finom reggelivel. Ilyenkor nem csak az ételre,de a terítésre is figyelek. Az egész Gyereknap hangulatát megalapozza, ha egy szuper meglepetés reggelivel kezdődik a nap.  A meglepetés reggeli elkészítéséről ebben a cikkben írtam.

3.

Persze nem csak reggelivel, de mindenféle finomsággal is kényeztethetjük a gyerekeket: különleges tízórai, rendelt ebéd, vendéglő.

Ha receptek is érdekelnek, akkor olvasd el az erről szóló cikkemet. KATT IDE!

4.

A gyerekekkel együtt töltött idő szerintem már önmagában is ajándék! Szeretem, amikor hétvégenként együtt van a család, a saját tempónkban kelhetünk fel, hangolódhatunk a napra. Akkor meg még szuperebb, ha van valami program, amit együtt csinálunk. 
Ebben a cikkemben olyan ötleteket gyűjtöttem össze, ami a művészetek köré szerveződik. Gyerekkoncert, színház, elmenős vagy homemade változat.  

5.

Szeretek a gyerekekkel sürögni, forogni a konyhában és együtt készíteni valami finomat.

Az is szuper program, ha együtt elmegyünk valahová enni. Egy korábbi cikkemben összegyűjtöttem olyan ötleteket, amikben valamilyen evéssel kapcsolatos gyereknapi meglepetés van. Fincsi iskolai uzsonnák, házi készítésű túró rudi és a kedvenc éttermünk. 

6.

Ha már degeszre ettétek magatokat, legjobb ha egy kicsit lemozogjátok! Ebben a cikkben szuper sportos programötleteket találtok! Ide kattints!

+1 BÓNUSZ

Ha az utolsó pillanatban olvasod ezt a cikket, akkor a következő írásom neked szól. A következő linken eléred egy igazán izgalmas gyereknap forgatókönyvét. Egész napos bulizás!  Kattints ide!

Tartalmas időtöltést!

Eszti

Kategóriák: Egyéb kategória, GyereknapCimkék: