Mit rejt a Mikulás zsákja?- 10+2 különleges mikulásajándék gyerekeknek

Tavaly nagy sikere volt a Mikuláscsomagos  cikkemnek. Mivel idén is kutakodtam, mit tehetnék, bocsánat, mit tehetne a Mikulás a cipőkbe, gondoltam, megosztom veletek, milyen kincsekre bukkantam! Van egy iskolás, egy ovis, meg egy 9 hónapos gyerekem, így ebben a válogatásban is mindegyik korosztálynak van meglepetés.

  1. Minimemo oldalra még akkor találtam rá, amikor legutóbb várandós voltam. Akkor vettem Mérföldkő- matricákat. Most az egész kicsiknek lehet jó ajándék ez a cumilánc vagy rágóka, ami természetes alapanyagú fonalból és bükkfából készült. Azért örülök ennek az ötletnek, mert bár a legkisebb nálunk csak 9 hónapos, a testvérei biztos megharagudnának a Mikulásra, ha neki nem hozna semmit. Ezért ez a rágóka szuper választás!

     

  2. ZarinArt,páratlan dobozvilág a csodás babaváró dobozairól híres, de szuper ajándék lehet az idei mikuláscsomagba ez a 3 kockából összerakott hóember. Igazi téli hangulatot varázsolhattok vele a gyerekszobába!

  3. Van már Telefonszámos karkötőtök azaz Callkötőtök?

    „Telefonszámos karkötő, mely gyermeked csuklóján hordva összeköt Titeket!”

     

    Soha nem felejtem el, amikor egy vásári forgatagban találtam egy anyukájáért síró gyereket. Eltartott egy ideig, míg megtaláltuk az anyukáját. Milyen jó lett volna, ha csak felhívom a karkötőn lévő telefonszámot!

     

  4. Bolyhoska fő területe a mosipelusok, a blogján pedig környezettudatosság és kisgyerek témában olvashattok tőle írásokat. 

    Amiért bekerült az idei válogatásba, azok a natúr fa állatkák.  Az állatok juharfából készültek, a faanyag fenntartható gazdálkodásból származik, mindenféle káros anyagtól mentesek!
    Beszerezhetjük gyermekünk kedvenc állatait,de egy betlehemet is berendezhetünk tehenekből, bárányokból.
    Bogarásszatok kedvetekre! 

  5. Annyira örülök, hogy rátaláltam a Dékány Manufaktúrára! 

    A Mikuláscsomagokban fog debütálni a müzlijük, de ezentúl mindig tőlük rendelek majd a gyerekeknek! Müzlijeik és Granoláik  saját aszalvánnyal készülnek, mézzel édesítve. Cukormentes és gluténmentes változatban is kaphatók!  Írjatok nekik üzenetet aFacebookon, ha rendelni szeretnétek!

  6. Babrapakk oldalán kézzel készült, saját tervezésű készségfejlesztő-foglalkoztató játékokat találhattok. Szuperek utazáshoz, nyaraláshoz,  várakozás közben. A Mini csomagok épp a Mikulászsákba valók! 3 korosztály is megtalálhatja a sajátjának megfelelőt.
    Van sorkiegészítős  és labirintusos , sőt karácsonyi változat is! Kattints arra a képre, amelyik tetszik!

  7. A From SMV oldalon csupa tündéri dolgot találtam, amik a cukiság mellett hasznosak is. 
    Ami nekem igazán megtetszett az a kártyatartó-szütyő és a hajcsat- tartó.

  8. Csipetkék oldalán találtam ezeket a szuper kis zsonglőr labdákat! Szerezzetek be többet, hogy a srácok kedvükre dobálhassák őket!

  9. A Vesszőparipa webáruházat az Instagrammon ismertem meg. Számos csodás játékuk van. Ami tökéletes a mikuláscsomagba az a festhető vászontáskák és a festéshez használható textilkréta.
  10. Nagy kedvencem a Babymountain sóhegyecskéi. Nekem a kedvencem a French Dragée sóhegyecskék, ilyenből van már a gyerekeknek. A sóval töltött belső részt fel lehet melegíteni, jó szolgálatot tesz nálunk, ha fáj a gyerekek füle.  Silent Night kollekció pedig segít az elalvásban és te magad állíthatod össze, milyen illóolajokat tartalmazzon!

     

Szeretek mindig valamilyen mikulásos dolgot is becsempészni a csomagba!
Idén ezeket a szépségeket találtam. 

  1. Gubanc Ékszer  apróságai igazi csajos dolgok. Nagyobb gyerekeknek remek mikulásos ajándék lehet. Én a lányomnak el tudom képzelni a kulcstartót vagy a könyvjelzőt.

     

  2. Dóra filc figurái pedig remek meglepetések a kicsiknek. Felakaszthatóak ezek a   Mikulás– és Rénszarvasfejek.

Melyik meglepetés tetszik neked a legjobban?

Jó készülődést kívánok!

Tartalmas időtöltést!

Eszti

Kategóriák: Egyéb kategóriaCimkék: